Komunikasi karo Supplier? Supplier
ARICO JIN Mr. ARICO JIN
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-576-87427772 Email:kingsir@cn-kingsir.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

ZHEJIANG KINGSIR VALVE CO., LTD diadegaké ing taun 1994 lan mapan ing No.10 Fengyu East Rd. Zona Pembangunan Ekonomi Yuhuan, Taizhou, Zhejiang, China. Perusahaan kita nyakup luwih saka 6,000 meter persegi lan duwe luwih saka 200 karyawan kalebu luwih saka 20 teknisi profesional macem-macem jinis. Perusahaan khusus kanggo ngasilake macem-macem katup tembaga medium lan kelas tinggi, kayata katup bal, katup mriksa, katup gapura, katup mandeg, katup sudut lan sapanunggalane. Kita wis ngrampungake garis produksi kalebu casting, mlebu, mesin, polishing, ngumpul lan nyoba. Kita terus-terusan ngembangake lan nambah proses lan fasilitas supaya luwih cepet karo syarat pelanggan. Saiki kita entuk kepercayaan para klien saka Eropa, Amerika lan wilayah liyane ing saindenging jagad. Kita makarya kanthi ketat miturut standar internasional, lan entuk sistem kontrol kualitas ISO9001: 2008. Kita yakin "kualitas KINGSIR saiki, bakal menang pasar esuk", saengga kabeh produk wis diuji sadurunge sadurunge rangkep. Ketua dewan lan kabeh staf kanthi seneng welcome para pelanggan lawas lan anyar saka omah lan luar negeri kanggo negosiasi bisnis kasebut, nggawe kemajuan lan nggawe masa depan sing padhang.

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

ZHEJIANG KINGSIR VALVE CO., LTD diadegaké ing taun 1994 lan mapan ing No.10 Fengyu East Rd. Zona Pembangunan Ekonomi Yuhuan, Taizhou, Zhejiang, China. Perusahaan kita nyakup luwih saka 6,000 meter persegi lan duwe luwih saka 200 karyawan kalebu luwih saka 20 teknisi profesional macem-macem jinis. Perusahaan khusus kanggo ngasilake macem-macem katup tembaga medium lan kelas tinggi, kayata katup bal, katup mriksa, katup gapura, katup mandeg, katup sudut lan sapanunggalane. Kita wis ngrampungake garis produksi kalebu casting, mlebu, mesin, polishing, ngumpul lan nyoba. Kita terus-terusan ngembangake lan nambah proses lan fasilitas supaya luwih cepet karo syarat pelanggan. Saiki kita entuk kepercayaan para klien saka Eropa, Amerika lan wilayah liyane ing saindenging jagad. Kita makarya kanthi ketat miturut standar internasional, lan entuk sistem kontrol kualitas ISO9001: 2008. Kita yakin "kualitas KINGSIR saiki, bakal menang pasar esuk", saengga kabeh produk wis diuji sadurunge sadurunge rangkep. Ketua dewan lan kabeh staf kanthi seneng welcome para pelanggan lawas lan anyar saka omah lan luar negeri kanggo negosiasi bisnis kasebut, nggawe kemajuan lan nggawe masa depan sing padhang.

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki